Hostelul Felix este un hotel pentru tineret, clasificare ce permite cazarea unui numar mai mare de turisti intr-o singura camera.
Este compus din demisol, parter şi 3 etaje. Nu are lift, iar catre etaje se ajunge pe o scara exterioara, inaccesibila persoanelor cu handicap sau mai greu accesibila persoanelor foarte in varsta. Camerele pentru turisti sunt situate la etajele 1, 2 si 3.
Oferta de cazare este variata: de la camere cu 3, 4 si 5 locuri, pana la camere cu 2 locuri, apartamente sau camere cu scara interioara, care au baile dotate cu cabine de dus cu hidromasaj. Datorita diversitatii tipurilor de camere si preturile difera, gasindu-se ”solutii pentru orice buzunar”.
La parter se afla: receptia (de aici se pot cumpara diverse produse de igiena si articole de plaja ), sala de internet (de care pot beneficia contracost turistii care nu au venit cu propriile calculatoare ), bucataria, un mic bar ( care serveşte pe tot parcursul zilei cafea, bauturi  racoritoare, bere, alune, chipsuri, etc.), un pat de masaj automat cu role de jad, zone de discutii si relaxare.
La etajul 3 exista o terasa inchisa, cu televizor, mese, scaune, fotolii si canapele, unde se pot viziona meciuri sau se pot organiza diverse intalniri de grup.