In ultimii ani din ce in ce mai multi turisti prefera sa isi petreaca vacanta de vara pe litoralul bulgaresc crezand poate ca acolo razele soarelui bat altfel. O buna alternativa la litoralul vecin o reprezinta statiunea tineretului. Sigur ca nu gasim nisipurile de aur in Costinesti, insa sunt nisipuri autohtone. Si va asigur ca sunt la fel de primitoare si fine precum cele din Bulgaria. Un plus pe care il ofera Costinesti este reprezentat de numeroasele oferte de cazare. In functie de bugetul de care dispuneti pentru vacanta, va puteti bucura de o multime de avantaje pe care le puteti descoperi voi insiva daca alegeti statiunea ca destinatie de vacanta.
Plaja din resort are o lungime de aproximativ cinci kilometri si este mai lata in zona Obeliscului si mai ingusta in zona epavei Evangelia. Trebuie sa stiti faptul ca este perfecta pentru antrenamente sportive, helioterapie, talasoterapie dar si aerosoli sau yoga. Plaja se afla in apropiere de lacul Costinesti, lac de agrement unde va puteti delecta cu o plimbare cu hidrobicicleta sau cu barca. De asemenea puteti opta pentru o mica excursie spre epava Evangelia si aveti posibilitatea sa aflati mica si interesanta ei istorioara.
In cazul in care va decideti sa veniti sau sa reveniti in statiunea tineretului nu ezitati sa luati in considerare ca loc de cazare, vila Luceafarul. Este un loc desavarsit, fara cusur care cu siguranta va va oferi acel sejur de neuitat la care visati de atata timp. Deasemenea puteti sa vizionati mai multe oferte de cazare in costinesti, accesand pagina www.costinestiul.ro.Costinesti a devenit locul preferat de catre tineri inca din 1970 odata cu primele tabere studentesti. In fiecare an din ce in ce mai multi turisti aleg ca destinatie aceasta statiune, declarandu-se multumiti de tot ceea ce are acest loc de oferit. Si cu siguranta ca ofera multe pentru toate buzunarele dar si pentru toate gusturile, tineri, batrani, singuri sau cuplati.