Costinestiul reprezinta pentru multa lume simbolul vacantelor de tineret, al noptilor pline de freamat, al concertelor in aer liber. Intr-un cuvant Costinesti reprezinta tinerete si distractie. Cand vorbim de Costinesti gandul ne duce la simboluri – discoteci, obeliscul sau epava care de peste 40 de ani reprezinta un punct de atractie pentru cei care viziteaza statiunea Costinesti.

Costinesti este o statiune pentru toate gusturile si pentru orice varsta. Gasim aici de la scolari aflati in tabere, adolescenti in cautarea de distractie sau familii cu copii. Statiunea a explodat in ultimii ani in ceea ce priveste locurile de cazare, numeroase hoteluri si pensiuni au aparut, dar cu toate acestea, Costinesti este una dintre cele mai aglomerate statiuni de pe litoralul nostru, iar o rezervare din timp va poate scuti de multe batai de cap. Turistii pot sa aleag cazari de la 2* in pensiuni sau hoteluri de tineret pana la sejururi in hoteluri de 4*, doatate cu piscine si servicii de cea mai buna calitate.

Totusi Costinesti inseaman distractie. In timpul zilei plaja devine neincapatoare iar spre seara terasele si cluburile mentin atomosfera pana in zori. In fiecare sezon de vara sunt organizate petreceri si concerte de top in discoteci ca Ring sau Tineretului, dar si spectacole de muzica pop in Amfiteatru. Spre seara stradutele din statiune devin pline de turisti dornici de o plimbare printre tarabele pline de suveniruri sau terese. De curand a fost inaugurat si un centru de scufundari asa incat cei pasionati de lumea subacvatica pot sa inchirieze echipament si sa exploreze adancimile Marii Negre.