Hostelul Felix este un hotel pentru tineret, clasificare ce permite cazarea unui numar mai mare de turisti intr-o singura camera.
Este compus din demisol, parter şi 3 etaje. Nu are lift, iar catre etaje se ajunge pe o scara exterioara, inaccesibila persoanelor cu handicap sau mai greu accesibila persoanelor foarte in varsta. Camerele pentru turisti sunt situate la etajele 1, 2 si 3.
Oferta de cazare este variata: de la camere cu 3, 4 si 5 locuri, pana la camere cu 2 locuri, apartamente sau camere cu scara interioara, care au baile dotate cu cabine de dus cu hidromasaj. Datorita diversitatii tipurilor de camere si preturile difera, gasindu-se ”solutii pentru orice buzunar”.
La parter se afla: receptia (de aici se pot cumpara diverse produse de igiena si articole de plaja ), sala de internet (de care pot beneficia contracost turistii care nu au venit cu propriile calculatoare ), bucataria, un mic bar ( care serveşte pe tot parcursul zilei cafea, bauturi  racoritoare, bere, alune, chipsuri, etc.), un pat de masaj automat cu role de jad, zone de discutii si relaxare.
La etajul 3 exista o terasa inchisa, cu televizor, mese, scaune, fotolii si canapele, unde se pot viziona meciuri sau se pot organiza diverse intalniri de grup.

Hostel Felix oferă GRATUIT: Wi-Fi in zonele publice (receptie si terasa din curte); parcare (in curte, in limita locurilor disponibile); accesul la cele 2 piscine exterioare: piscina pentru adulti (10 m x 4 m x 1,5 m) si piscina pentru copii ( 2 m x 2 m x 0,6 m),  acces la bucataria complet utilata (aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, frigider, congelator, etc), potrivita pentru prepararea unor minuturi sau incalzirea mancarii; acces la gratarele din curte (pot pregati diverse preparate cum ar fi:peste, fripturi, mici, legume, etc.); darts in holul hotelului; imprumutarea de la receptie a unor jucarii pentru cei mici si jocuri atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari (sah, table, scrable, remy, carti, Monopoly, poker etc.).
In curte se afla si o terasa rustica cu mese si banchete de lemn, pe care turistii pot servi diversele produse pe care si le-au preparat la gratar, asortandu-le cu o bere rece, vin sau bauturi racoritoare de la barul hotelului.
Cand nu merg la plaja, turiştii hotelului se pot relaxa intr-un balansoar sau pot face plaja, intinsi pe sezlongurile de langa piscina, in timp ce-si  urmaresc copiii aflati la locul de joaca sau in piscina pentru copii.
Turistii pot alege sa isi prepare singuri masa sau sa mearga la restaurantele, terasele ori  autoservirile din apropiere.

Hostelul are propria agentie de turism si poate asigura: transferuri de la si catre aeroport, bilete avion si autocar, inscriere in excursii ( Delta Dunarii, Bulgaria, seri romanesti, degustare de vinuri la Murfatlar, tur de litoral, excursie la Constanta cu vizitarea Delfinariului, Planetariului, Acvariului, Muzeului de Istorie si Arheologie, a Parcului Acvatic Aqua Magic, etc. ).
Oaspetii hostelului care au rezervat un sejur mai mare de 3 nopti, au o greutate mai mica de 90 kg si varsta mai mare de 12 ani, beneficiaza gratuit de sedinte de masaj automat pe pat cu role de jad ( o sedinta la 3 nopti de cazare ). Masajul este relaxant, dar este si medicinal, performant, foarte bun pentru coloana si mijloc. Persoanele cu greutatea peste cea admisa pot ceda sedinta de masaj partenerului de camera.

De masaj automat contracost poate avea parte orice turist (sub 90 kg si peste 12 ani ).

Se accepta contracost, animale de companie de talie mica, cu carnet de sanatate.